پستهای آسمانی - هفته چهارم آذر
پستهای آسمانی بعد از یک وقفهی ۳ ماهه دوباره برگشته. این بار یک سری کارهای جدید کردیم و امکانات جدید و دوستان و همکارای جدیدی به ما اضافه شدن که به کیفیت و سرعت تولید و انتشار پستها کمک بزرگی میکنن. همچنین قسمت امتیازدهی دوباره به پستهای آسمانی برگشته تا این دید رو داشته باشیم که خوانندهها به چه نوع پستهایی توجه بیشتری دارن و نویسندهها بدونن که کیفیت پستهاشون در مقایسه با هم در چه وضعی هست.
با استفاده از پنج ستارهی زیر هر جعبه مطلب میتونین به پستها امتیاز بدین تا ارزش اون پست برای اکثر خوانندهها مشخص بشه و برای آیندگان بمونه. ترتیب ستارهها از راست به چپ هست و اولین ستاره از راست، رای یک ستاره، و آخرین ستاره از راست یعنی اولین ستاره از چپ، رای ۵ ستاره هست و دقت کنید که هر فردی فقط یک بار میتونه به هر پست امتیاز بده.
تاریخ پستهای این هفته به اوایل آذر بر میگرده اما همونطور که میدونین پستهای وبلاگ خبر نیستن و تاریخ انقضاء ندارن. این هفته پستهای احساس برانگیزی داریم که خیلی هم مفصل روی خواننده تاثیر میذارن. از پستهای سرگرم کننده تا پستهای جدی و علمی و تا خاطرات و اشکها هم پستهای فوق العاده زیبایی داریم که کامل یک روز میتونن شما رو توی دنیای زیبای نویسندههاشون غرق کنن. از وبلاگخوانی لذت ببرین:
It's a part of life
و درخودبودگیام بوده و بیشتر درونگرایی و درخودبودگیام دلیلش این بوده
بنفشه جزء بلاگرهایی محسوب میشه که یک مرحله بزرگ بلاگر بودن را پشت سر گذاشته و به خاطر همین خودش را درگیر مسائل حاشیهای بلاگ نمیکنه. رک و راست میاد حرفش را میزنه و میره و برای خوانده شدن هم هیچ اصراری نداره. در این پست هم از بخشی از زندگی خودش حرف میزند که اگر خواننده این لحظات را تجربه کرده باشد خیلی خوب میتواند با مطلب ارتباط برقرار کند. در این مطلب هم مثل اکثر پستهایش شروع خوبی دارد و مخاطب را خیلی سریع درگیر میکند و پایان بهتری هم با نقل قولی زیبا از عباس کیارستمی برای خواننده رقم میزند.
من گر ز سر بریده میترسیدم...
چهارشنبه رفتم بیمارستان، بخش کرونا، به عنوان نیروی جهادی.
این پست در رابطه با نیروهای جهادی هست که در شرایط فعلی ویروس کرونا، کمک حال پرستاران و پزشکها شدن و به بیماران کمکمیکنن و وضعیت بیمارستانها و کادر درمان از نظر یکی از همین نیروها برامون توصیف میشه.قسمتهایی از متن بار احساسی بسیار زیاد میشه و در آخر هم با یک نتیجهگیری به اتمام میرسه. در کل میشه گفت یکی از پستهای روزانهنویسی که به دل همه میشینه و خوندنش به همه توصیه میشه :) پ.ن.جا داره از همینجا به کادر درمان خسته نباشید بگیم.
فکرهام بعد از دیدن وستورلد و سایکو-پس
سلام از دستاوردهام (!) تو آبان این بود که بالاخره فصل سوم وست ورلد رو تموم کردم
همیشه دوست داشتم در مورد فیلمهای سریالی و انیمهای که میبینم بنویسم و افکارم رو با بقیه به اشتراک بذارم و در کنارش این آثار ارزشمند رو به کسانی که ندیدن معرفی کنم. این پست دقیقا همین کار رو کرد و با ادبیات خودمونی و زیبایی فیلمهایی که دید رو معرفی کرد. لینکگذاری پست خیلی خوبه و اطلاعات تکمیلی خوبی هم برای بررسی و مطالعهی بیشتر خواننده میده. چقدر خوبه تجربیاتمون رو هر جور که راحتیم، با هم به اشتراک بذاریم.
حالِ بدِ یک خواهرِ عاشق
ای کاش بچه ها هیج وقت بزرگ نمیشدن.
این جمله رو مامان دوست رها بهش گفت. توی سریال کیمیا.
با این پست میشه ساعتها گریه کرد و فکر کرد و باز گریه کرد. نوشتهای زلال از دل یک خواهر که به شدت احساس برانگیز و لطیف و زیباست. این پست به نظر خیلی طولانی هست اما اشتباه نکنین، این پست یک خلاصهی کوتاه از یک زندگی چندین ساله هست. واقعا چنین نوشتههای ناب، زیبا و چنین پر احساسی رو کجا میتونین پیدا کنین؟
ماشین حساب قدیمی
به شخصه وبلاگ پیمان را خیلی دوست دارم. معمولا اگر چیزی در چنته نداشته باشه سعی میکنه وقت مخاطب را نگیره؛ به همین خاطر توی اکثر پستهاش یه چیزی برای مخاطباش داره. توی این پست هم پیمان که ظاهرا خیلی دلش برای یک سری بخشهای زندگی تنگ شده از یک خاطره دانشگاه استفاده میکنه تا اون بخشهای لذتبخش زندگی را برای مخاطب خودش تداعی کنه. پیمان فکر کنم تنها بلاگری هست که خودش منبع و لینک هر مطلب یا هر چیزی را با دقت و وسواس خاصی ارائه میده اما کنار وبلاگش نوشته که بدون منبع دادن از مطالب راحت کپی کنید.
WebRTC چیست و چه کاربردی دارد؟!
یکی از دلایل اصلی معروف شدن وبلاگها و وبلاگنویسها در دنیای فناوری، بررسی و باز کردن مسائل و مباحث بود. وبلاگهای کاربردی و مفید جایی برای عمق دادن به دانش و مهارتهای خوانندههاشون هستن و اگر دنبال کننده پستهای آسمانی باشین میدونین که عرفان و وبلاگش معمولا در لیست ما حضور دارن و میشه وبلاگش رو یک وبلاگهای مدل کاربردی دونست. این پست به خوبی و به صورت تکمیلی، در ادامه و تکمیل یک مجموعه پست تحقیقی، به صورت بسیار ساده و تصویری، یک تکنولوژی و آسیبپذیری رو براتون توضیح میده و بررسی میکنه و به دانش شما از فناوری عمق و وسعت میده.
شما هم میخواین توی این فعالیت شرکت کنین؟
اگر شما هم میخواین به گسترش فرهنگ وبلاگنویسی و وبلاگخوانی کمکی کنین و یا این که میخواین از وبلاگها و وبلاگنویسهای خوب وبلاگستان حمایت کنین و تشویق به موندن و بهتر نوشتنشون کنین، ما رو هم میتونین همراه و همکار خودتون بدونین. برای شرکت در این فعالیت روشهای مختلفی وجود داره و کارهای مختلفی میتونین انجام بدین. از طریق لینک رسان میتونین پستهای زیبایی که میخونین رو به ما معرفی کنین، وارد لینک پستهای معرفی شده بشین و یک کامنت دلگرم کننده برای وبلاگنویساشون بذارین. در قسمت معرفی و نقد پستها به ما کمک کنین و از طریق کامنتها اعلام آمادگی کنین تا وبلاگنویسها بدونن چه کار با ارزشی دارن انجام میدن. برای کمک به عملی کردن ایدهها و نظرات خوب و خلاقانتون هم میتونین روی ما حساب کنین. مرسی ...
تا حالا۱۰ تا نظر داشتیم!
عه پست منم هست 😅 ممنون :)
چه کار جالبی کردین. من اولین باره میبینم :)
سلام... ایده ی خیلی خوبیه 😊 ببخشید فقط این که گفتید پایین جعبه می تونیم امتیاز بدیم منظورتون کجاست؟ من پیدا نکردم 😅
یه پیشنهاد داشتم به نظرم این علامت امتیاز دادن رو اگر بالای صفحه بذارید بیشتر به چشم میاد ...
+ البته در این که من گیج بودمو ندیدمش هیچ شکی نیست 😅
سلام
آخییی بالاخره از آسمان برامون یه چیزی فرستادی
به بعضی از این مطالب واقعا نیاز داشتم
مخصوصا اون ماشین حساب قدیمی، احساس میکنم منم مثل ایشونم ولی با اینکه دوست دارم به اون دوران برگردم اما بیشتر میخوام با خصوصیات همین الانم زندگیم رو بسازم
راستش اصلا انگیزه ای نداشتم براش
میشه یه چیز بپرسم؟
چرا از سیستم عامل لینوکس استفاده میکنی؟
إ پست های اسمانی برگشت :)))
دلم براشون تنگ شده بود
اع، این که پست منه :دی!
ممنونم، باعث خوشحالیه که ببینم کسی نوشتهام رو اونقدری پسندیده که بخواد به دیگران هم پیشنهادش بکنه =)))